Hirdetés

Tricky Truck – letölthető játék

Ha tetszett az írás, akkor oszd meg:
Add a Startlaphoz

Címkék: Tricky Truck, kamionos játék, letölthető játék

Nem a szokványos kamionos játék, mindenképpen különlegesnek tekinthető, annak ellenére, hogy nem egy mai darab.


Komoly nehézségeket kell legyűrni a játékban kamionokkal és teherautókkal. Amit el lehet képzelni, hogy a szállítás folyamán előfordul, azzal itt biztosan lehet találkozni. Meredek emelkedő és lejtő, szűk és kanyargós utak, lift. A feladat, viszont minden esetben ugyan az, a rakományt el kell juttatni a célállomásra, sérülésmentesen és hiánytalanul.
A szintek egyre nehezebbek, egyre komolyabb kihívást jelent a teljesítésük. Az elején beállíthatjuk a nehézségi szintet, ami a legjobban megfelel számunkra. Először, szerintem, nem érdemes a profi módot választani, mert itt már csak a fülkéből lehet vezetni a kamiont, a tükrök segítségével. A gyengébb módokban még használhatjuk a külső nézetet is, ami nagyban megkönnyíti a vezetést, navigálást.
A játék grafikája nagyon jól ki van találva, igen részletesen ki vannak dolgozva a kamionok. 3D nézetnek köszönhetően, viszonylag könnyű a tájékozódás.

A Tricky Truck kamionos játék van fizetős és ingyenes verziója is. Természetesen az ingyenes, az korlátozott játékmenetet biztosít, de azért így is sokáig felejthetetlen élményben lehet része a játékosnak. Letölthető a fejlesztő honlapjáról: www.gravitysensation.com/trickytruck/

Egy kis ízelítő a játékból:

Néhány kép:Tricky Truck – letölthető játék
Tricky Truck – letölthető játék
Tricky Truck – letölthető játék
Tricky Truck – letölthető játék
Tricky Truck – letölthető játék