Hirdetés

The Crew

Ha tetszett az írás, akkor oszd meg:
Add a Startlaphoz

Címkék: The Crew, autós MMO játék, autós arcade játék, Need for Speed, Test Drive Unlimited

Az UbiSoft 2014 karácsonya előtt jelentette meg a The Crew című autós játékot. A főszereplője Alex Taylor, aki egy fiatalember Detroitból.


Az UbiSoft 2014 karácsonya előtt jelentette meg a The Crew című autós játékot. A főszereplője Alex Taylor, aki egy fiatalember Detroitból. Éjszakánként illegális autóversenyeken vesz részt, ami ugyebár törvénybe ütköző cselekedet. Egy alakalommal a testvérét a rendőrök lelövik, őt pedig elkapják. Annak érdekében, hogy ne kerüljön börtönbe, köt egy alkut a rend őreivel. Beépül a helyi bandákba és segít kézre keríteni a főnököket, akkor hamarosan új életet kezdhet, tiszta lappal.
Ezekből kiderülhet mindenki számára, hogy a játék a Need for Speed: Underground, a Test Drive Unlimited és a Halálos iramban alapjaira épít. Alex Taylor minden segítséget megkap a hatóságoktól, hogy a feladatát végezze, pénzt, tuningolt kocsikat. Detroit csak az eleje a történetnek. Ha itt végeztünk, vár ránk még jó néhány hely, ahol rendet rakhatunk. Ilyen helyeket látogathatunk meg: New York, Washington, Miami, Chicago, Dallas, New Orleans, Santa Fe, Saint Louis, Salt Lake City, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, Seattle és ezeken kívül még több kisebb helyszín is.

A The Crew egy autós MMO játék. A városokat közösen fedezhetjük fel a barátainkkal, azonban egy csoportban egyszerre csak 8 játékos vehet részt. A küldetéseket egyedül, vagy co-opban tudjuk teljesíteni, akadnak csoportos és egyedi küzdelmek is. Két futam között pedig pénzes kihívásokat is tudunk teljesíteni.

A városokat az első sikeres küldetés végrehajtását követően nyílnak meg számunkra. Innentől kezdve szabadon bóklászhatunk az országban autóval, repülővel, vagy vonattal elérve a célállomást. A játékban közel 10000 km-es úthálózat található, rengeteg legendás helyet felfedezhetünk benne. Igaz a keleti parttól a nyugati partig az út mindössze 20 percig tart, viszont az eredeti útviszonyokkal találkozhatunk, míg a városok le vannak kicsinyítve.

A játék erőssége abban rejlik, hogy a készítők nagy hangsúlyt fektettek a tuningolásra. Az extrém kiegészítőket is tudunk használni, a megszokott kasztni elemeken felül. A drága sportautókra is szerelhetünk offroad szetteket, óriási reflektorokat, a teljesítményt fokozó alkatrészeket.
A másik ami szerintem vonzóvá teszi a játékot, hogy szabadon kóborolhatunk az USA-ban. Szépen kidolgozott részletekkel találkozhatunk a városokban. A táj változatos, vezethetünk havas hegyek között, sivatagban, nagyvárosban, erdők mentén. Viszont, azt ne keressük a The Crew játékban, amit megtalálhatunk pl. a Forzában, ez pedig a vezetés élménye. Ez nem egy autószimulátor játék, hanem arcade típusú. Ebben inkább az autós akciókon van a hangsúly.

Összességében egy jó autós játékot kap, aki megveszi ezt. Igaz nem egy szimulátor minőség, de aki az egyéb izgalmakra vágyik és nem a tökéletes vezetés elsajátítására, az biztosan megtalálja a számítását.

The Crew
The Crew
The Crew
The Crew
The Crew