Hirdetés

Project CARS 2

Ha tetszett az írás, akkor oszd meg:
Add a Startlaphoz

Címkék: autós játék, Project CARS 2

2017 végén jelenik meg a boltok polcain a Project CARS 2 autós játék, aminek az érdekessége, hogy 12k felbontást is támogat.


2017 végén jelenik meg a boltok polcain a Project CARS 2 autós játék, aminek az érdekessége, hogy 12k felbontást is támogat.
Most még csak egy videó előzetest mellékeltek a bejelentés mellé, illetve egy pár adatot arról, hogy mit is találhatunk majd a játékban.

- 170 -féle autó
- 60 pálya
- új internetes bajnokság
- többféle útviszonyok (hó, sár, jég, por, homok)

A Slight Mad Studios fejleszti a játékot és azt nyilatkozták, hogy az előző részhez képest javítanak a játék fizikáján és a vezetési modellen is. Többet fognak tudni a gépi ellenfelek, dinamikus évszakok és időjárás is nehezíti, vagy éppen könnyíti a játékosok életét. Ezen felül, mint azt már írtam az elején, 12k felbontásig képes kezelni a megjelenítést. Igazából ez akkor izgalmas, amikor több darab kisebb felbontású monitort helyezünk egymás mellé és úgy száguldozunk a virtuális térben. Az előző részben még nem volt támogatva ez a lehetőség, de a fejlesztők törekednek arra, hogy minél magasabb színvonalú legyen a játékélmény.
És akkor jöjjön a videó: