Hirdetés

FlatOut 4: Total Insanity

Ha tetszett az írás, akkor oszd meg:
Add a Startlaphoz

Címkék: autós játék, FlatOut 4: Total Insanity, Játék teszt

Eben a játékban kiélheted a száguldás, az ütközések és a rombolás iránti vágyadat, lényeg, hogy szoríts le mindenkit, aki az utadba kerül a pályán.


2017 március 17-én jelent meg a FlatOut 4: Total Insanity autós játék, a Kylotonn Games gondozásában. Eben a játékban kiélheted a száguldás, az ütközések és a rombolás iránti vágyadat. A lényeg, hogy szoríts le mindenkit, aki az utadba kerül a pályán, amortizáld le a terepet és persze nyerd meg a futamokat. A FlatOut 4: Total Insanity autós játékban 42 kihívás, 27 féle autó, 20 különböző pálya és 4 aréna található a versenyzéshez.

A FlatOut 4: Total Insanity a sorozat előző darabjai által már bevezetett utat folytatja

A FlatOut 4: Total Insanity a sorozat előző darabjai által már bevezetett utat folytatja

A FlatOut 4: Total Insanity a sorozat előző darabjai által már bevezetett utat folytatja, roncsautókkal, irgalmatlan sebességgel versenyzel és közben minden megengedett – ezt szó szerint kell érteni. A szemétkedésekért extrákat kapsz, így érdemes az ellenfeleket keresztbe állítani, leszorítani az útról, vagy nekivezetni egy oszlopnak, gránátot dobi rájuk. A FlatOut autós játékban fontos szerepet kapott az egymás elleni csatározás. Ettől igazán egyedi és izgalmas, látványos és vérre menő ez a játék.

Az indítást követően négy lehetőség közül tudsz választani

Az indítást követően négy lehetőség közül tudsz választani


Az indítást követően négy lehetőség közül tudsz választani: Karrier mód, Bajnokság, Flatout mód és a Multiplayer.
A Karrier módban a szokásosnak nevezhető bajnoksorozatban vehetsz részt. Itt egy gyenge autóval kezded a játékot és, ha sikerül nyerned a futamokat, akkor lehetőséged nyílik, hogy fejleszd a versenyautódat, vagy másikat vegyél.
A Bajnokságokban némi készpénzt és kupát nyerhetsz. Itt a befolyt összegből autót, festést és pályákat tudsz vásárolni. A bajnokság módon belül találod a Quck Play módot, ebben mindenféle költség nélkül kipróbálhatod a lehetőségeket. A használata igen egyszerű, állítsd be, hogy milyen kocsival szeretnél menni, válaszd ki a pályát és már indulhat is az őrült futam.
A Flatout módban különböző kihívásokkal találod szembe magadat. Megadott pályákon, megadott autókkal és meghatározott szabályok szerint kell versenyezni. Ebben a módban is izgalmas kihívásokat lehet találni.
Ha nem szeretnél egyedül száguldozni a pályákon, akkor neked szól a Multiplayer mód. Itt a világhálóra bejelentkezett játékosokkal tudod összemérni a tudásodat, meghívásos szisztémában. Ez azt jeleni, hogy akár a barátaiddal is tudsz vérre menő küzdelmeket lefolytatni.

Ezeken felül, még rengeteg variációs lehetőség van, hogy ne und meg idő előtt a játékot. Körversenyek, Carange futamok, ahol pontokat szerezhetsz a környezet lerombolásáért és az ellenféllel történő kitolással. Az Assult módban nyílik lehetőséged arra, hogy mindenféle robbanó eszközöket és egyéb trükköket használj a verseny megnyerése érdekében.
A Time Trial mód egy hagyományos időre történő futam, míg a Beat the Bomb esetében az idő leteltéig a legmesszebbre kell eljutnod a rajtvonaltól számolva. A Stunt módban cirkuszi mutatványokat tudsz bemutatni az autóddal. Ezen felül még tudsz golfozni, focizni, biliárdozni...
Az Aréna módban pedig több autót rak össze a gép és a cél, hogy Te kerülj ki élve az arénából.

Az indítást követően négy lehetőség közül tudsz választani

A játékban a hangsúly a versenyeken és rombolásokon van


A FlatOut 4: Total Insanity játékban a hangsúly a versenyeken és rombolásokon van, ezért a készítők nagy hangsúlyt fektettek ezek grafikai és fizikai kivitelezésére. A kocsikat egyszerű vezetni, de súlyukból adódó tömeget lehet érezni, a kanyarokban, és az ütközések során. A tereptárgyakat le lehet zúzni, repked minden, ami az utadba kerül és ez egészen látványos. Az útviszonyoknak megfelelőek a látási viszonyok is. Itt arra gondolok, hogy poros, homokos utakon az előtted lévő autó porfelhőbe burkolódzik, alig látni valamit, ha nagyon közel mész hozzá. Az emelkedő tetején, ha a nappal szembe mész akkor teljesen elvakít az éles fény....

A versenyek kellőképpen izgalmasak


A versenyek kellőképpen izgalmasak A versenyek kellőképpen izgalmasak

Persze vannak apró hibák a játékban, amik remélhetőleg, mire a PC verzió a boltokba kerül, addigra megoldódnak. Mindent összevetve azt lehet mondani, hogy akik szeretik a száguldást, a rombolást azok számára ez egy kihagyhatatlan darab, a gyűjteményből. A versenyek kellőképpen izgalmasak és hangulatosak, nem beszélve a változatosságról. Azért azt érdemes megjegyezni, hogy ez a játék sem fog versenyre kelni az év legjobb játéka címért, de kellemes kikapcsolódást tud nyújtani.

A FlatOut 4: Total Insanity - Gameplay Trailer