Hirdetés

Farming Simulator 15

Ha tetszett az írás, akkor oszd meg:
Add a Startlaphoz

Címkék: Farming Simulator, traktor szimulátor, farm szimulátor, munkagép szimulátor

A részletgazdag világunkban élvezhetjük a látványos naplementét, vagy éppen a felkeltét. Azonban ebben nem merül ki az újdonságok sora.


Október végén jelent meg a Farming Simulator legújabb darabja, immár az ötödik epizóddal. Ebben már negyven -féle munkagép márkából válogathatunk, ami összességében közel száz gépet jelent számunkra.
Farming Simulator 15
Megújult a grafika, ezáltal látványosabbra is sikeredet az egész játék. Két elérhető régió, már az indulásnál is a rendelkezésünkre áll. Ezek a skandináv vidéken található Bjornholm és az amerikai Westbridge Hill. Az elsőben a tanulási folyamaton mehetünk végig, míg a másodiknál már élesben tudunk játszani. A tutorial használatával megtanulhatjuk az alapokat, de nem tér ki minden részletre, ezért sokszor kell próbálgatni, hogy megoldjuk a feladatokat. A főmenüből elérhetőek a feladatokat külön-külön is kipróbálhatjuk, nem muszáj az egészet végigcsinálni. Bár aki nem ismeri a játékot, annak biztosan nem árt, hogy elsajátítsa a lépéseket.
A részletgazdag világunkban élvezhetjük a látványos naplementét, vagy éppen a felkeltét. Azonban ebben nem merül ki az újdonságok sora. Ebben a szériában a gépeink, mint a valóságban, igen hamar elkoszolódnak. Az előző részekben a traktorok mindig tiszták voltak, nem lehetett tartósan összekoszolni őket. Aki nem szereti a koszos munkagépeket, az tud vásárolni, egy magasnyomású berendezést, ha az az igényünk, hogy ne legyenek koszosak, sárosak. Aki ezt nem teszi meg, annak idővel igen szutykosak lesznek a berendezései.
Farming Simulator 15
A tutorial egyik hiányossága, hogy a fakitermeléssel nem foglalkozik, pedig ebben a játékban jelenik meg előszór ez a lehetőség. Kézzel, vagy géppel végezhetjük és úgy tűnik, hogy bárhol vághatjuk a fát, ahol kedvünk tartja, senki nem fog benne bennünket megakadályozni. Mert ezt nem tanulhatjuk meg kockázatmentesen, ezért csak a saját hibáinkból okulva tudjuk ezt a feladatot ellátni.
Sok beállítási lehetőséget kínál számunkra a játék. A pénznemet, mértékegységet, az idő sebességet. Ez utóbbit a gépek sebességen nem vesszük észre, viszont a termés jóval gyorsabban beérik és megy is tönkre. Ezért érdemes, a betakarítás előtt az idő múlását visszaállítani a normál sebességre. Így nagyobb eséllyel vághatunk neki az aratásnak.
A multiplayer módban, akár 16-an is játszhatunk. Közösen végezhetjük el az aktuális munkákat. Ez a mód sokat tud lendíteni a játékon, főleg, ha már kezdjük unalmasnak találni.
A megtermelt javakat értékesíteni is kell, ha szeretnénk némi profitot realizálni. A térképen láthatjuk, hogy a terményekért, hol, mennyit hajlandóak fizetni. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy ez számunkra nem megfelelő ár, akkor a birtokunkon lévő silókban betárolva, megvárhatjuk a jobb árakat.
Összességében elmondható, hogy ez a játék megéri a pénzét. Jó pár kellemes órát lehet vele eltölteni, igaz néha egy kicsit unalmas tud lenni, bár ezen lehet segíteni, néhány automata funkcióval.Farming Simulator 15
Farming Simulator 15
Farming Simulator 15
Farming Simulator 15
Farming Simulator 15